Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών 24630-55745 όλο το 24ωρο

24630-55745 όλο το 24ωρο

Search
Close this search box.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1617

ΘΕΜΑ: 29 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Στις 12/04/1994 δημοσιεύθηκε το Φ.Ε.Κ. Β΄/262 ίδρυσης της Δ.Ε.ΤΗ.Π. συμπληρώνοντας σήμερα 29 χρόνια λειτουργίας. Το πρωτοποριακό έργο της Τηλεθέρμανσης αποτελεί το μεγαλύτερο σε μέγεθος και ποιότητα έργο στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πρώτος κατασκεύασε και λειτούργησε ο τότε Δήμος Πτολεμαΐδας (σήμερα Δήμος Εορδαίας) με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Δήμαρχο Κώστα Μαυρομάτη, που έδειξε ιδιαίτερη προσήλωση και αποφασιστικότητα, σε μία περίοδο μάλιστα που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτη για τα ελληνικά δεδομένα,την υλοποίηση ενός τόσου καινοτόμου έργου.

Η επιλογή της Τηλεθέρμανσης δικαιώθηκε από τις πρώτες κιόλας περιόδους λειτουργίας και κέρδισε την εμπιστοσύνη των κατοίκων έως σήμερα, λόγω των ασύγκριτων περιβαλλοντικών και οικονομικών πλεονεκτημάτων της.

Παρά την μεγάλη οικονομική και ενεργειακή κρίση, η Δ.Ε.ΤΗ.Π. συνεχίζει να προσφέρει το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό της τηλεθέρμανσης για τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας, υποστηριζόμενη από τις άοκνες και επίπονες προσπάθειες της σημερινής Δημοτικής Αρχής, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην επέκτασή της στα όρια του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ
Καρακασίδης Δημήτριος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest